معرفی املت آمریکایی
املت آمریکایی، املتی است که اغلب در جنوب غربی آمریکا با پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر طبخ می شود، این املت به دلیل میزان زیاد سبزیجات و همچنین تنوع بالای آن ها معروف شده است. گاهی اوقات این املت با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو می شود. اگر قرار باشد یک صبحانه بی نظیر به شما پیشنهاد بدهیم بدون شک آن صبحانه، املتِ آمریکایی خواهد بود.
طرز تهیه این املت به قدری جذاب است که بعد از یک بار تهیه کردن آن بدون شک در منوی صبحانه خانواده قرار خواهد گرفت. یک غذای ترکیبی و بسیار مقوی که در کوتاهترین زمان ممکن میتوانید برای فرزندان خود قبل از به مدرسه رفتن آن را تهیه کنید. تیم نویسندگان مجلهی آشپزی رستوران مهستان، این املت را صرفاً قرار است به صورت کافهای و رستورانی به شما آموزش دهد، پس مطمئن باشید از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. اگر زمان آشپزی شما کم است این املت بهترین و مقویترین صبحانه برای شما خواهد بود.
مواد لازم املت آمریکایی
تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
روغن زیتون یا کره: 1 قاشق چایخوری
نمک دانه درشت : ⅛ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده : 1 قاشق سوپخوری
سالسای تازه : 2 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای تند : ½ پیمانه
طرز تهیه املتِ آمریکایی
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و نمک را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا کف کند.سپس پنیر خامه ای ، سالسای تازه و برگ گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و داخل تابه بریزید تا به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم املت بپزد.
وقتی که املت ما آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی سس سالسا سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد املت آمریکایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
این املت خوشمزه را میتوانید در وعده صبحانه – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .