سس‌ سیر

سس سیر و طرز تهیه آن

سس سیر رستورانی سس سیر از نظر ظاهری شبیه به سس مایونز است اما سیر و ریحان موجود در آن، به این سس طعم فوق‌العاده‌ای داده است از خواص سیر هم که هرچی بگوییم باز هم کم است. سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش سطح کلسترول بد خون، جلوگیری از زوال عقل و آلزایمر، […]

بیشتر بخوانید...
پنکیک شکلاتی

دستور پخت پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی برای صبحانه پنکیک کاکائویی از اون دست دسر هایی است که همیشه و در همه حال می‌توانید درستش کنید و با چای و قهوه در کنار عزیزانتون سرو کنید. این پنکیک، یکی از انواع پنکیک های بسیار محبوب بین‌المللی است که معمولا در کنار عسل، مربا و .. برای صبحانه سرو می‌شود، برای […]

بیشتر بخوانید...
ماهی سالمون

ماهی سالمون با سس سویا و طرز تهیه آن

ماهی سالمون با سس سویا هنر آشپزی به ما اجازه می‌دهد تا با ترکیب مواد مختلف، طعم‌های بی‌نظیری را خلق کنیم. یکی از غذاهایی که با استفاده از ترکیبی خاص از مواد تازه و سس‌های معطر تهیه می‌شود، “ماهی سالمون با سس سویا” است. این دستور پخت، با استفاده از ماهی سالمون تازه و چاشنی‌های […]

بیشتر بخوانید...
سوپ جو

سوپ جو برای افطار

آموزش تهیه سوپ جو یکی از پیش‌غذاهای لذیذ برای فصول سرد سال، سوپ جو قرمز است. تهیه آسان این پیش‌غذای مقوی در کنار رنگ‌ولعاب زیبای آن باعث شده که برای میهمانی‌ها و مراسم گوناگون بخش جدایی‌ناپذیری از سفره میزبانان محسوب شود. همانطور که می‌دانید جو از خانواده گندم است و خواص مفید آن مانند؛ کالری […]

بیشتر بخوانید...
سبزی‌پلو با ماهی

سبزی‌پلو با ماهی برای عید

سبزی‌پلو با ماهی و طرز تهیه آن سبزی‌پلو با ماهی یکی از غذاهای محبوب و مهم برای ما ایرانی ها می باشد و مانند ته چین مرغ و رشته پلو جزء غذاهای مناسبتی می باشد که در طول تاریخ از آن استفاده می کردند و این روزها نیز بیشتر در شب عید نوروز از ماهی […]

بیشتر بخوانید...
ماقوت

ماقوت و طرز تهیه آن

ماقوت چیست؟ ماقوت از دسر‌های ساده و خوشمزه‌ای است که در ماه رمضان جایگاه مهمی در بین روزه‌داران یزدی و مشهدی دارد! اگرچه این دسر را در بقیه ماه‌های سال نیز درست کرده و در هر آب‌وهوایی از آن لذت می‌برند. طرز تهیه ماقوت در این دو شهر با هم تفاوت‌هایی دارد و تیم نویسندگان […]

بیشتر بخوانید...
طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی مجلسی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای کسانی که معده ضعیف دارند، مانند نوزادان پخته می شود، ولی در ماه مبارک رمضان به صورت مجلسی تر برای سفره های […]

بیشتر بخوانید...
طرز تهیه حلوا

طرز تهیه حلوا ماه رمضان

طرز تهیه حلوا مجلسی حلوا در گذشته به عنوان یکی از محبوب ترین دسرهای سنتی و اصیل ایرانی محسوب می‌شده است ، اما امروزه کمتر کسی حلوا را به عنوان دسر می‌شناسد. امروزه حلوا بیشتر اوقات برای مراسم‌های مذهبی به عنوان نذری یا مراسم‌های ختم برای پذیرایی از مهمانان تهیه می‌شود. حلوا با روش‌های متفاوتی […]

بیشتر بخوانید...
املت آمریکایی

املت آمریکایی و طرز تهیه آن

معرفی املت آمریکایی املت آمریکایی، املتی است که اغلب در جنوب غربی آمریکا با پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر طبخ می شود، این املت به دلیل میزان زیاد سبزیجات و همچنین تنوع بالای آن ها معروف شده است. گاهی اوقات این املت با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو می شود. […]

بیشتر بخوانید...

نظرسنجی