پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی برای صبحانه

پنکیک کاکائویی از اون دست دسر هایی است که همیشه و در همه حال می‌توانید درستش کنید و با چای و قهوه در کنار عزیزانتون سرو کنید. این پنکیک، یکی از انواع پنکیک های بسیار محبوب بین‌المللی است که معمولا در کنار عسل، مربا و .. برای صبحانه سرو می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک شکلاتی در ادامه با مجله آشپزی رستوران مهستان همراه باشید.

پنکیک شکلاتی
پنکیک شکلاتی با سس شکلات

مواد لازم برای ۱۰ پنکیک

آرد: ۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ⅛ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: ¼ قاشق چایخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم
شیر: ۱ پیمانه

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

پنکیک شکلاتی
پنکیک شکلاتی و طرز تهیه

مرحله اول
برای تهیه پنکیک شکلاتی خوشمزه و ساده ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می‌کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.

مرحله دوم
حالا درون یک کاسه مناسب تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل اضافه می کنیم و به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می‌زنیم تا مواد سفید و کش‌دار شود. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می‌دهیم.

مرحله سوم
کره را بنماری می‌کنیم تا کاملا ذوب شود. در ادامه کره آب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم، سپس در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. پس از آن شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.

مرحله چهارم
حالا درون یک کاسه جداگانه آرد را به همراه پودر کاکائو و بکینگ پودر اضافه می‌کنیم، سپس مخلوط می‌کنیم و ۳ مرتبه الک می‌کنیم. در ادامه برای جلوگیری از گلوله شدن آرد مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه میکنیم.

آموزش مرحله به مرحله پنکیک کاکائویی

مرحله پنجم
در این مرحله با دور کند همزن برقی به مدت ۲۰ ثانیه در یک جهت هم می زنیم تا مواد ترکیب و یک دست شود. توجه داشته باشید مایه پنکیک را زیاد هم نزنید، به دلیل آن که بکینگ پودر غیر فعال می‌شود و پنکیک پف نمی‌کند.

مرحله ششم
حالا روی کاسه حاوی مایه پنکیک را با سلفون می‌پوشانیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار می‌دهیم تا استراحت کند. در ادامه پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هفتم
در این مرحله درون تابه را به مقدار کمی روغن چرب می کنیم، سپس یک ملاقه مایه پنکیک درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روی پنکیک حباب های ریزی ایجاد شود، سپس بر می گردانیم و اجازه می‌دهیم طرف دیگر آن پخته شود.

مرحله هشتم
سپس به همین ترتیب پنکیک‌ها را درست می‌کنیم تا مایه پنکیک تمام شود. در ادامه پنکیک ها را درون ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و با سس شکلات و پودر پسته آن را تزئین می‌کنیم. در آخر به همراه چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان.

1 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نظرسنجی