اسم “کباب برگ” به دلیل شکل و نوع تهیه آن انتخاب شده است. در زبان فارسی، واژه “برگ” به معنی “ورق” یا “تکهای نازک” است. این نام به این دلیل انتخاب شده که گوشت برای تهیه کباب برگ، به صورت تکههای نازک (مانند برگ) بریده میشود.
در فرآیند تهیه کباب برگ، گوشت معمولاً از راسته گوسفند یا گوساله انتخاب میشود. این گوشت را به صورت ورقههای نازک بریده و سپس روی سیخ کشیده و مزهدار میکنند. به دلیل نازکی گوشت و شباهتش به برگ، این نام برای آن انتخاب شده است.
همچنین، این نامگذاری نشاندهنده ظرافت و زیبایی این نوع کباب در آشپزی سنتی ایرانی است.