سس‌ سیر

سس سیر رستورانی

سس سیر از نظر ظاهری شبیه به سس مایونز است اما سیر و ریحان موجود در آن، به این سس طعم فوق‌العاده‌ای داده است از خواص سیر هم که هرچی بگوییم باز هم کم است. سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش سطح کلسترول بد خون، جلوگیری از زوال عقل و آلزایمر، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبود سلامت استخوان کمک می‌کند. این سس به دلیل عطر خوب سیر، بسیار اشتها آور است و با انواع سالاد و فست‌فود از جمله انواع پیتزا سرو می‌شود. با مجله‌ آشپزی رستوران مهستان همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس سیر

سس‌ سیر
سس‌ سیر خیلی خوشمزه

سیر: 3 حبه

زرده تخم‎‌ مرغ: 2 عدد

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 1 فنجان برگ

ریحان: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار کافی

دستور پخت سس‌سیر

سس‌ سیر
سس‌ سیر با آبلیمو

مرحله اول تهیه سس‌سیر:

3 حبه سیر تازه را رنده کنید (اگر تمایل به استفاده از سیر بیشتری دارید می توانید مقدار آن را بیشتر کنید).

مرحله دوم تهیه سس‌سیر:

2 عدد زرده تخم مرغ (فقط زرده تخم مرغ) را با همزن برقی بزنید تا سفید و کشدار شود.

مرحله سوم تهیه سس‌سیر:

سپس 1 فنجان روغن زیتون تازه را به زرده تخم مرغ زده شده اضافه نمایید و مدام بهم بزنید تا یک مایه رقیق و یکدست حاصل شود.

مرحله چهارم تهیه سس‌سیر:

برگ ریحان تازه را شسته و بگذارید آب اضافی آن برود سپس با چاقو تیز ریز ریز خرد کنید و به اندازه 2 قاشق غذاخوری آن را به مایه قبل اضافه نمایید. می‌توانید از پودر ریحان خشک هم استفاده نمایید و آنقدر بهم بزنید تا ریحان در کل مایه پخش شود.

مرحله پنجم تهیه سس‌سیر:

در آخر 3 حبه سیر رنده شده و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو (اگر از لیمو تازه استفاده شود بهتر است و از یک لیمو متوسط استفاده کنید) و مقداری نمک و فلفل را هم به مواد قبل اضافه نماید و همه مواد را باهم مخلوط نمایید به طوری که یک مایه یکدست حاصل شود. نوش جان!

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نظرسنجی